Arculat

A jó arculat megragadja a figyelmet, és összetéveszthetetlenül azonosít. A jó design első pillantásra bizalmat kelt – ha pedig megvan a szikra, az felbecsülhetetlen fontosságú. Mi jó designt, átgondolt arculattervezést kínálunk, ahol a céged vizuális formát ölt, egyéni arcot kap, márkává érik.


Az arculattervezés alapja a logó. Mi nem „egy logót” szeretnénk megtervezni neked, hanem „A logót”, ami Te vagy, amiben benne van a személyiséged, a céged karaktere, ami csak a tiéd. Ezért a tervezés előtt mindig beszélgetünk. Meg kell ismernünk téged, a vállalkozásod, a céljaid, az álmaid. Ahol tartasz, és ahová szeretnél eljutni. Ezekből kiindulva tesszük hozzá a tudásunk és alakítjuk ki a tervezési koncepciót. Azt szeretjük, ha a logótervezés során az igényes megjelenésen túl hozzáadhatunk valami pluszt, amitől a megalkotott jel működik. A folyamat tehát nem pusztán logó készítés, hanem átgondolt koncepció mentén tudatos döntések sorozata, kreatív alkotómunka. Nálunk ezt jelenti a logó tervezés.


Az arculattervezés során kibontjuk a logóban rejlő lehetőségeket. Fontos, hogy minden megjelenésed grafikailag egységet alkosson. Használsz névjegykártyát, levelezel, vannak webes és közösségi média felületeid. De a kisarculat mellett kiterjedhet ez a portál felirattól kezdve akár az iroda teljes információs rendszerének megtervezéséig. Az elemek vizuális összehangolása az arculattervező grafikus feladata. Az arculati színek, és betűtípus pontosan meghatározott alkotóelemek lesznek, melyek tudatosan és kreatívan használva a márkaépítés alapköveivé válnak. Ha a céged megjelenése igényes és karakteres, olyan kommunikációs előnyhöz jutsz, amivel máris megtetted az első lépést az új ügyfelek, elkötelezett megrendelők felé. Szeretjük az egyedi megoldásokat, a karakteres, letisztult megjelenést. Azért dolgozunk, hogy jól működő arculatot kapj, és büszke legyél céged vizuális megjelenésére.

ajánlatot kérek
Vulpes (NYME-AMI | logóterv. 2001.)Kórházlelkészi Szolgálat logó (Evangelium 365 | logó. 2021.)