Arculattervezés

A jó grafikai arculat megragadja a figyelmet, és összetéveszthetetlenül azonosít. A jó design első pillantásra bizalmat kelt – ha pedig megvan a szikra, az felbecsülhetetlen fontosságú. Amit kínálunk: jó design, vagyis átgondolt céglogó tervezés, arculattervezés, amivel a vállalkozásod vizuális formát ölt, egyéni arcot kap, márkává érik.


Logótervezés

Az arculattervezés alapja a logó. Mi nem „egy logót” szeretnénk megtervezni neked, hanem „A logót”, ami Te vagy, amiben benne van a személyiséged, a céged karaktere, ami csak a tiéd. Valljuk, hogy a céglogó tervezés minden esetben egyedi logó tervezés kell legyen. Ezért a tervezés előtt mindig beszélgetünk. Meg kell ismernünk téged, a vállalkozásod, a céljaid, az álmaid. Ahol tartasz, és ahová szeretnél eljutni. Ezekből kiindulva tesszük hozzá a tudásunk és alakítjuk ki a tervezési koncepciót. Azt szeretjük, ha a logótervezés során az igényes megjelenésen túl hozzáadhatunk valami pluszt, amitől a megalkotott jel működik. A folyamat tehát nem pusztán logó készítés, hanem átgondolt koncepció mentén tudatos döntések sorozata, kreatív alkotómunka. Nálunk ezt jelenti a logótervezés.


Arculattervezés

A céges arculattervezés során kibontjuk a logóban rejlő lehetőségeket. Fontos, hogy minden megjelenésed grafikailag egységet alkosson. Használsz névjegykártyát, levelezel, vannak webes és közösségi média felületeid. De a kisarculat mellett kiterjedhet ez a portál felirattól kezdve akár az iroda teljes információs rendszeréig. Ez mind arculattervezés, vagyis az elemek vizuális összehangolása az arculattervező grafikus feladata. Az arculati színek, és betűtípus pontosan meghatározott alkotóelemek lesznek, melyek tudatosan és kreatívan használva a márkaépítés alapköveivé válnak. Ha a céged megjelenése igényes és karakteres, olyan kommunikációs előnyhöz jutsz, amivel máris megtetted az első lépést az új ügyfelek, elkötelezett megrendelők felé. Szeretjük az egyedi megoldásokat, a karakteres, letisztult megjelenést. Azért dolgozunk, hogy jól működő arculatot kapj, és büszke legyél céged vizuális megjelenésére. Az arculattervezés ár minden esetben egyedi, mert függ a tervezésre kerülő arculati elemek számától és fajtájától, ezért kérd egyedi árajánlatunkat.

ajánlatot kérek
Vulpes (NYME-AMI | logóterv. 2001.)Szőnyi kiállítás arculat (Szőnyi István Emlékmúzeum | plakát, szórólap, meghívó, közösségi média megjelenés. 2023.)