Karikatúra rendelés

Karikatúra rendeléshez küldje el az alábbi emailt, amelyben leírja elképzelését, vagy hívjon telefonon.
A karikatúra készülhet egy, vagy több személyről, egyszínű, vagy színes változatban. Az egyszínű tusrajzok esetében az eredeti rajzot kapja a megrendelő, a színes karikatúrák egyénileg nyomtathatók, akár kifejezetten nagy méretben is. A személyes egyeztetés során minden részletet pontosítunk.

Sándor Róbert a Múosz, Magyar Karikatúraművészeti Szakosztályának tagja. Rajzai több országos karikatúra pályázaton sikeresen szerepeltek. 2012-ben önálló tárlatot rendezett karikatúráiból „Zebegényi arcok” címmel. Művészi színvonalú karikatúra portréi olyan ismert személyek otthonát díszítik, mint Bogányi Gergely zongoraművész, Kropkó Péter triatlonista, vagy Kovács (Kokó) István olimpiai bajnok.

Sándor Róbert
tervezőgrafikus, illusztrátor


telefon | +36 20 220 6582
e-mail  |
facebook.com/designsakal

további munkák

A Sakál Design egyedi és kreatív megoldást nyújt a grafikai tervezés minden területén – logótól a teljes arculattervezésig, az izgalmas megoldású kiadványoktól a piacképes csomagolásig. A megalapozott szabadkézi rajztudás a biztosíték az általunk készített illusztrációk, storyboardok, karikatúrák minőségére.