Természetrajz rendelés

Az aktuálisan megvásárolható képeket a Természetrajz galériában lehet megtekinteni. Minden esetben fel van tüntetve a technika és a kép mérete. A képek keretezettek, a méret kerettel együtt kerül feltüntetésre.
Természetesen van lehetőség egyéni elképzelések megvalósítására is. Érdeklődéshez, megrendeléshez küldje el az alábbi e-mailt, vagy hívjon telefonon.

Sándor Róbert grafikusművész 2000-ben csatlakozott a természetábrázoló művészeket egyesítő Altamira Egyesülethez, majd Muray Róbert ajánlására 2001-ben megrendezte első önálló kiállítását Nagymaroson „A Kárpát-medence vadjai” címmel. Ebben az időszakban több csoportos kiállításon vett részt a „Négyszemközt a természettel” album alkotóival közösen, bemutatkozott a „Nimród” vadászújság hasábjain és a FeHoVán. 2003-as önálló tárlata után 2013-ban jelentkezett újra állatokat ábrázoló képeivel, melyet nagybörzsönyi és gödi kiállításain mutatott be Vadak címmel.

Sándor Róbert
tervezőgrafikus, illusztrátor


telefon | +36 20 220 6582
e-mail  |
facebook.com/designsakal

további munkák

A Sakál Design egyedi és kreatív megoldást nyújt a grafikai tervezés minden területén – logótól a teljes arculattervezésig, az izgalmas megoldású kiadványoktól a piacképes csomagolásig. A megalapozott szabadkézi rajztudás a biztosíték az általunk készített illusztrációk, storyboardok, karikatúrák minőségére.