eladva

Sándor Róbert természetrajz grafikái

Sándor Róbert képzőművészeti témájának középpontjában az állatábrázolás, a „wildlife art” áll. 2000-ben csatlakozott a természetfestő művészeket összefogó Altamira Egyesülethez, azóta rendszeresen kiállít. 2018-ban a két legjelentősebb nemzetközi állatábrázoló tárlatra hívták meg képeit Londonba – a Wildlife Artist of the Year és a Society of Wildlife Artists kiállításaira.


Muray Róbert ajánlására rendezte első önálló kiállítását, azóta több önálló és számtalan csoportos tárlaton mutatta be grafikáit vadvilág témában. Illusztrációi szerepeltek a Nimród vadászújságban és vadászati témájú könyvek borítóin. Tervezője és illusztrátora a 12 kecske című könyvnek, amelybe tizenkét különböző vadkecske fajt rajzolt meg Európai és Ázsia magashegységeiből. A Vadászati Kulturális Egyesület több képét Vadászati Kulturális Értékké nyilvánította, 2016-ban pedig a Balogh Péter Művészeti Nagydíjat adományozta neki. 2020-ban „Lerohanás” című képét az „Egy a természettel 2021” Vadászati és Természeti Világkiállítás különdíjával ismerték el.


Az alábbi Természetrajz galériában a megvásárolható képeket zöld pont jelzi. Minden esetben feltüntetésre kerül a grafika technikája, és keretezett mérete. Ezen kívül egyéni elképzelések megvalósítására is van lehetőség. Árakról érdeklődjön az alábbi Ajánlatot kérek gomb segítségével, vagy hívjon telefonon.


ajánlatot kérek
Héja (ceruza, papír, 32x40 cm. 1997.)És a többiek? ([Etióp farkas] pitt, papír, 52x72 cm. 2023.)