Kiadványtervezés

Céges bemutatkozó kiadványt szeretnél? Jó lenne egy igényes, izgalmas prospektus a termékeidről? Megírtad életed könyvét és gyönyörű kivitelben szeretnéd látni a könyvesboltok polcain? Jó hírünk van – komoly tapasztalatunk van a kiadványtervezés és a könyvtervezés területein. És még szeretjük is.


Kiadványtervezés

Dolgoztunk már nemzetközi és hazai nagyvállalatok jelentős példányszámban gyártott kiadványain, sokféle brosúra design került ki tervezőasztalunkról középvállalatok számára, de ugyanolyan odafigyeléssel és kíváncsisággal fordulunk egy most induló, vagy éppen erősödő kisvállalkozás bemutatkozó anyagának megtervezéséhez. Tudjuk, hogy neked a saját kiadványod a legfontosabb. Szép, jól használható, izgalmas anyagot szeretnél, mi pedig pont ilyet szeretnénk letenni az asztalra. Portfóliónkban számos kiadvány, brosúra, katalógus design szerepel. De az összetettebb feladatok, mint a magazin tervezés, a könyvtervezés, vagy a borítótervezés az, ahol igazán meg tudjuk mutatni szakmai felkészültségünket.


Könyvtervezés

Szép könyvet tervezni figyelemfelkeltő borítóval, harmonikus belső oldalakkal, amely olvastatja magát – ez a célunk. Ezért szerettük készíteni a Ragadozók könyvét, Kiss Richárd művészeti albumát, vagy a 12 kecskét. Utóbbi különösen kedvencünk, mert mi rajzoltuk hozzá az illusztrációkat is. Így vált teljesen egységessé, összehangolttá megjelenése. A könyvtervezés izgalmas feladata volt az angol nyelvű Coocbook paleo szakácskönyv 2022-ben, ahol a komplett könyv design tervezés, borítótervezés, tördelés, képszerkesztés, nyomdai előkészítés feladatunk volt – a látványos eredmény pedig magáért beszél.


Magazintervezés

2014-ben alkottunk új designt a Természetbúvár magazinnak, amely röviddel az új megjelenés után érezhető példányszám növekedést ért el. Azóta is mi tervezzük a lapszámokat.


Egy kiadvány design létrehozása kreatív alkotómunka és szakmai háttértudás összhangja. Szép tipográfia, következetes margók, izgalmasan elhelyezett képek, átgondolt oldalpárok. A kiadványtervezés során azon dolgozunk, hogy a tartalomhoz a legtöbb értéket tudjuk hozzátenni, és az általunk tervezett kiadványok nemzetközi színvonalú megjelenést kapjanak.

ajánlatot kérek
Bartók 125 – műsorfüzet (Dunakanyar Magyarság Népiskola | 10x21 cm, 16 old. 2006.)Evocation koncertturné műsorfüzet (Polgár Éva | 4 féle műsorfüzet. 2022.)