Kiadvány

Céges bemutatkozó kiadványt szeretnél? Jó lenne egy igényes, izgalmas prospektus a termékeidről? Netán megírtad életed könyvét és gyönyörű kivitelben szeretnéd látni a könyvesboltok polcain? Jó hírünk van – komoly tapasztalatunk van a legkülönbözőbb kiadványok tervezésében. És még szeretjük is.


Dolgoztunk már nemzetközi és hazai nagyvállalatok jelentős példányszámban gyártott kiadványain, sokféle brosúra design került ki tervezőasztalunkról középvállalatok számára, de ugyanolyan odafigyeléssel és kíváncsisággal fordulunk egy most induló, vagy éppen erősödő kisvállalkozás bemutatkozó anyagának megtervezéséhez. Tudjuk, hogy neked a saját kiadványod a legfontosabb. Szép, jól használható, izgalmas anyagot szeretnél, mi pedig pont ilyet szeretnénk letenni az asztalra. Portfóliónkban számos kiadvány, brossúra, katalógus szerepel. De az összetettebb feladatok, mint a magazin tervezés, a könyv tervezés, vagy a borító tervezés az, ahol igazán meg tudjuk mutatni szakmai felkészültségünket.


Szép könyvet tervezni figyelemfelkeltő borítóval, harmonikus belső oldalakkal, amely olvastatja magát – ez a célunk. Ezért szerettük készíteni a Ragadozók könyvét, Kiss Richárd művészeti albumát, vagy a 12 kecskét. Utóbbi különösen kedvencünk, mert mi rajzoltuk hozzá az illusztrációkat is. Így vált teljesen egységessé, összehangolttá megjelenése. 2014-ben alokttunk új designt a Természetbúvár magazinnak, amely röviddel az új megjelenés után érezhető példányszám növekedést ért el. Azóta is mi tervezzük a lapszámokat.


Egy kiadvány design létrehozása kreatív alkotómunka és szakmai háttértudás összhangja. Szép tipográfia, következetes margók, izgalmasan elhelyezett képek, átgondolt oldalpárok. A kiadványtervezés során azon dolgozunk, hogy a tartalomhoz a legtöbb értéket tudjuk hozzátenni, és az általunk tervezett kiadványok nemzetközi színvonalú megjelenést kapjanak.

ajánlatot kérek
Medicredit brosúra (Medicredit | 20x20 cm, 8 old. 2005.)Kiss Richárd művészeti album (Gallery of the Nature | 28x28 cm, 228 oldal. 2020.)