Falgrafika

Ha jártál már olyan irodában (vendéglátó helyen, közösségi térben) ahol nem csupán fehér falak fogadtak, hanem a falra nézni is vizuális élmény volt, tudod miről beszélünk. A falgrafika, a wall design látványos, izgalmas, inspiráló eleme egy térnek.


A fal design lehet a belsőépítészeti kialakítás szerves része vagy kiegészítése. Az office design körébe tartozik az információs rendszer tervezés, a recepciós pult design, a logó 3D-s megjelenítése a térben, vagy a látványos portál felirat. Ez mind lehet a cégarculat egyedi továbbvitele, hangulatteremtő látvány, de a belső irányító rendszer esetében fontos információhordozó is.


Az első általunk készített wall design a siófoki Coke Clubba készült. Azóta pedig több nagyvállalat irodáját tettük izgalmassá, emberközelibbé. A BDO Hungary irodaháza jó példa rá, hogy a falgrafika nem csupán faldekoráció, hanem tudatos arculatformáló jelentőségű is lehet. A vállalati üzenet egyaránt közvetíthető a tárgyalók minimalista és a konditerem formabontó grafikája által. A Digital Asset irodájába pedig a vállalati jelmondatot álmodtuk meg egyedi tervezésű falmatrica formájában, egy üvöltő farkas polygonokból rajzolt képével. Szeretünk nagy méretben, rendszerben gondolkodni, grafikai eszközökkel hozzájárulni az inspiráló térélményhez.

ajánlatot kérek
Halló (6. ARC kiállítás | plakát, citylight. 2005.)„To the Moon” – farkas falmatrica (Digital Asset Hungary | falmatrica, 180x180 cm. 2017.)