Falgrafika tervezés

Ha jártál már olyan irodában (vendéglátó helyen, közösségi térben) ahol nem csupán fehér falak fogadtak, hanem a falra nézni is vizuális élmény volt, tudod miről beszélünk. A falgrafika, a wall design látványos, izgalmas, inspiráló eleme egy térnek.


Falgrafika, office design, wall design

A fal design lehet a belsőépítészeti kialakítás szerves része vagy kiegészítése. Az office design körébe tartozik az információs rendszer tervezés, a recepciós pult design, a logó 3D-s megjelenítése a térben, vagy a látványos portál felirat. Ez mind lehet a cégarculat egyedi továbbvitele, hangulatteremtő látvány, de a belső irányító rendszer esetében fontos információhordozó is.


Az első általunk készített wall design a siófoki Coke Clubba készült. Azóta pedig több nagyvállalat irodáját tettük izgalmassá, emberközelibbé. A BDO Hungary irodaháza jó példa rá, hogy a falgrafika nem csupán faldekoráció, hanem tudatos arculatformáló jelentőségű is lehet. A vállalati üzenet egyaránt közvetíthető a tárgyalók minimalista és a konditerem formabontó grafikája által. A Digital Asset irodájába pedig a vállalati jelmondatot álmodtuk meg egyedi tervezésű falmatrica formájában, egy üvöltő farkas polygonokból rajzolt képével. Szeretünk nagy méretben, rendszerben gondolkodni, grafikai eszközökkel hozzájárulni az inspiráló térélményhez.


Plakáttervezés

A plakáttervezés komoly hagyományokkal rendelkező alkalmazott művészeti műfaj. Sok emlékezetes plakát történelmi, kultúrtörténeti jelentőségű – neves képzőművészek is alkottak a műfajban a 20. század elejétől kezdve. A plakát azóta sem vesztett népszerűségéből, ma is az egyik legjelentősebb reklámhordozó, még ha a hagyományos falra ragasztott, vagy CLP megjelenések mellett egyre inkább a digitális térben, vagy a social médiában kerül felhasználásra. A jó plakát figyelemfelkeltő és informatív, ugyanakkor egy tervezőgrafikus által átgondoltan megtervezett plakát lehet vizuális élmény is, sőt, véleményünk szerint annak kell lennie.

ajánlatot kérek

Halló (6. ARC kiállítás | plakát, citylight. 2005.)„To the Moon” – farkas falmatrica (Digital Asset Hungary | falmatrica, 180x180 cm. 2017.)