Storyboard készítés

Storyboard rajzolás reklámfilmhez, spothoz, filmhez. Storyboard, shooting board készítés, fekete-fehér és színes képkockák rajzolása ügynökségek számára. Ha ütős kell, ha kiemelkedő kell, ha gyorsan kell.


A jó storyboard rajzoló grafikus alapképessége a biztos rajztudás, ugyanakkor gyors, precíz és kreatív. Nem árt ha van filmes látásmódja, beszéli a filmes nyelvet, és alapos anatómiai tudással rendelkezik. Tapasztalatból mondjuk, hogy a storyboard rajzoláshoz kifejezetten előny ha a grafikus ismeri a képregény rajzolás eszköztárát, a képkivágások különbözőségeit és a figyelem vezetésének gyakorlatát. A figura mozgatásának képessége, a jó karakterérzék, a sokrétű grafikai tapasztalat mind hozzájárul ahhoz, hogy ütős, látványos képes forgatókönyv készüljön, amely elsőre telitalálat és nincs szükség javítási körökre.
A műfajból adódóan nem tehetünk nyilvánossá minden általunk készített képkocka sorozatot, tender anyagot, de bízunk benne, hogy az itt látható storyboard referenciák elég meggyőzőek. És még egy nem elhanyagolható dolog – pontosan tartjuk a vállalt határidőt.

ajánlatot kérek
Fesztiváltréning Nagy Feróval – Stage diving (Artportré | storyboard. 2009.)Törley Excellence (Bulb Cinema, Carbon Group | storyboard. 2016.)