Irodaház arculat a BDO Magyarországnak

BDO Magyarország | 2014.

Alapos tervezés és fejlesztés eredményeként megújult a BDO budapesti irodaháza. A Sakál Design feladata kiterjedt a tárgyalók, a folyosók és a recepció falainak grafikai tervezésére. Célunk volt a cég nemzetközi hátterének megjelenítése modern, letisztult grafikai elemekkel, amely inspirálóan hat és élményszerűvé teszi a tárgyalás folyamatát. Az egységes design-elemek következetes használata mellett az egyes tárgyalók markáns, egyedi karaktert kaptak.
A Brussels-London-Budapest tárgyalók egybenyithatóak, ezáltal egy nagyméretű „Európa tárgyaló” alakítható ki. A folyosót a vállalat arculati színeiben megjelenő origami-madarak teszik lendületessé és izgalmassá.
 

Váci Egyházmegye Elismert Személye védjegy (Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Iroda | 2014.)Élményotthon Építész Csoport – grafikai arculat (Élményotthon | logó, névjegy, boríték, árajánlat borító, tábla. 2014.)

további munkák

A Sakál Design egyedi és kreatív megoldást nyújt a grafikai tervezés minden területén – logótól a teljes arculattervezésig, az izgalmas megoldású kiadványoktól a piacképes csomagolásig. A megalapozott szabadkézi rajztudás a biztosíték az általunk készített illusztrációk, storyboardok, karikatúrák minőségére.